Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

WIZZ ЗА ГРУПИ

    Организирајте група од 11 патници или повеќе и искористете ги специјалните услови за групи! Нудиме една фиксна цена за сите патници во резервацијата, како и други одлични придобивки.


  • Имињата може да ги оставите отворени до 72 часа пред поаѓање
  • Флексибилност за зголемување на бројот на патници до 10% од големината на групата по оригиналната цена
  • Платете 30% во време на резервирањето, а остатокот може да чека до 30 дена пред заминувањето

Регистрирајте се и најавете се први за да добиете пристап до специјалните цени за групи!

КОНТАКТИРАЈТЕ СО НАС

Контактирајте со Group Desk за сите прашања во врска со групните резервации.

Работно време: Понеделник - петок 10:00-18:00 CET

Кликнете овде за телефонски броеви.

ПОПУСТ ОД 20% ЗА ГРУПИ СТУДЕНТИ И ПОСТАРИ ЛИЦА!

Нудиме попуст од 20% за групи студенти и постари лица кои ќе резервираат летови кај нас.

  • На групата ќе ѝ следува студентски попуст од (20%) ако 90% од членовите се студенти (помлади од 25 години).
  • На групата ќе ѝ следува попуст за стари лица од (20%) ако 90% од членовите се постари од 65 години.

За повеќе информации за групните резервации, условите и правилата на плаќање кликнете тука.