Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

Важни информации за патници со резервации на прекинати летови

Искрено се извинуваме за непријатноста предизвикана од неодамнешното откажување на летот.

Доколку веќе не сакате да патувате и сакате да побарате надоместок:

Доколку барате надоместок на погодените летови, исполнете го и поднесете го следниот образец: жалби.

Доколку сакате да се префрлите на друг лет:

Доколку летот ви е откажан и сакате да се префрлите на друг лет, можете повторно да резервирате преку интернет, бесплатно.