Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

WIZZ Flex

услугата

Купувањето на WIZZ Flex ќе Ви овозможи да ги менувате датумот, времето и маршрутата на летот преку интернет, неограничен број пати.

  • Пред чекирање на интернет:
    Менувањето на летот може да се изврши до 3 часа пред закажаното време за поаѓање.
  • По чекирање на интернет:
    Менувањето на летот може да се изврши до 4 часа пред закажаното време за поаѓање. Wizz не наплаќа надомест за отчекирање.

Таксата за промена нема да се наплати, но секоја промена во цената на картата мора да се плати. Услугата не важи за промена на името или за групна резервација.

Услугава е достапна само за новите резервации.

За да ја видите цената на оваа услуга, кликнете тука.

како да се купи WIZZ Flex

За време на процесот на резервирање ќе ви биде дадена можност да купите WIZZ Flex со едно едноставно кликнување.

како да се користи WIZZ Flex

Доколку сте купиле WIZZ Flex и сакате да направите измени на резервацијата треба да ја повратите истата преку моделот на промена. Кликнете тука за да ја повратите резервацијата.