Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

информации за осигурување

За нашите услуги за осигурување

Обединето Кралство:

Документ за почетно откривање

Краток преглед на полисата

Формулација на полисата

Правила за приватност

Ирска:

Формулација на полисата

Бугарија:

Формулација на полисата

Франција:

Формулација на полисата

Германија:

Формулација на полисата

Унгарија:

Формулација на полисата

Италија:

Формулација на полисата

Норвешка:

Формулација на полисата

Полска:

Формулација на полисата

Романија:

Формулација на полисата

Шпанија:

Формулација на полисата

Шведска:

Формулација на полисата

Финска:

Формулација на полисата

Летонија:

Формулација на полисата

Литванија:

Формулација на полисатаОва патничко осигурување обезбедува покриеност како што е назначено во документите погоре. Не обезбедуваме совет за соодветноста на овој производ за вашите индивидуални околности.