Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

Гаранција за навремено пристигнување

Добијте кредит од €100 ако летот задоцни 1 час или повеќе или се откаже поради што било!

услугата

Ако летот Ви биде откажан или доцни 1 час или повеќе, ќе ви префрлиме кредит од EUR 100 (по патник) на сметката WIZZ. Кредитот може да се искористи за да се откупат кои било летови на Wizz Air и какви било дополнителни производи. Услугата може да се купи за лет во еден правец.

За да ја видите цената на оваа услуга, кликнете тука.

услови

  • одложувањето се пресметува според времето на пристигнување (т.е времето на слетување) на авионот
  • Парите автоматски ќе се префрлат на вашата WIZZ Сметка во рок од седум дена од летот во прашање
  • Гаранцијата за навремено пристигнување ги покрива сите доцнења и откажувања, дури и оние што се вон наша контрола, како поради временски услови или штрајкови
  • Гаранцијата не важи за доцнења и откажувања за кои клиентите се известени барем 48 часа однапред
  • Оваа услуга може да се додаде на резервацијата до 2 дена пред поаѓањето