Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

WIZZ Превоз на аеродром

Најпрактичниот начин да се дојде до и од аеродромот е WIZZ Превозот на аеродром. Нудиме три типа превоз: евтин превоз од место до место, превоз со шатл или превоз со приватно такси во повеќето аеродроми. Сите видови превоз се планирани според поаѓањето и пристигнувањето на летовите на Wizz Air. Превозот на аеродром може да се купи до три дена пред поаѓање.

WIZZ Превоз со автобус

Работиме со евтин превоз од место до место (аеродром-градски центар-аеродром) на следните дестинации:


Кликнете тука за да додадете WIZZ Превоз со автобус кон резервацијата.

Ќе примите одделна е-пошта со потврда за вашиот превоз, што ќе содржи упатства за местото на качување, распоредот, детали за контакт и сите други неопходни информации за превозот.

Превоз од врата до врата

Работиме со шатл автобуски превоз помеѓу аеродромот и која било адреса во рамките на градот, на следните дестинации:


Кликнете тука за да додадете WIZZ Шатл превоз со автобус кон резервацијата.

WIZZ Превоз со такси

Обезбедуваме првокласна, персонализирана и евтина услуга на приватен превоз на некои дестинации. Таксите ќе ве одведе помеѓу аеродромот и која било адреса во рамките на градот.
На аеродромот возачот ќе ве чека во холот за пристигнување со плочка со име и ќе ве пренесе директно до вашата дестинација.

Цената за услугата се наплаќа по автомобил (1 до 3 возрасни патници или 2 возрасни плус 2 деца или 1 возрасен плус 3 деца). Доколку патувате со поголема група, проверете дали сте резервирале доволно WIZZ Такси возила.

Услугата WIZZ Превоз со такси е достапна на следните дестинации:


Кликнете тука за да додадете WIZZ Превоз со такси кон резервацијата.

Превоз со воз


Кликнете тука за да додадете Превоз со воз кон резервацијата.


Нашиот партнер

P-AIR лого