Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

Wizz Discount Club

За Wizz Discount ClubWIZZ Discount Club сега нуди многу попусти за патувањата и сродните услуги. Освен гарантираниот минимален попуст од MKD 630 на цените на билетите*, членовите можат да заштедат и уште MKD 300 на секое парче голем кабински багаж и чекиран багаж купени преку интернет. Wizz Air нуди два вида членство, можете да го изберете оној што подобро Ви одговара за патувањата.

Стандардното членство е за Вас и за Ваш сопатник за годишна членарина од само MKD 1999

Групното членство е за Вас и до 5 сопатници за годишна членарина од само MKD 3399

Ако сте се зачлениле во Wizz Discount Club пред 14 октомври 2014, кликнете тука за повеќе информации.

Зачленете се во клубот и уживајте во погодностите веднаш:

Стандардното членство

Ако обично патувате сами или со само еден сопатник, овој вид членство е направен само за Вас. Ова се погодностите што можете да ги користите:

  • Гарантиран минимален попуст од 630 MKD за секој лет за сите билети* од 1199 MKD во секое време во текот на членството. Имајте предвид дека, ако билетот чини помалку од 1199 MKD, нема гарантиран попуст.
  • Заштеда од MKD 300 за секоја голема кабинска торба и чекиран багаж купени преку интернет
  • Моментален пристап до попустите: билетите и надоместите за багаж со попуст се достапни за резервирање веднаш откако ќе се зачлените во Клубот.
  • Стандардни попусти: заштедуваат уште повеќе кога патувате со член на семејството или пријател! Попустите важат и за резервацијата на сопатникот кога е на истата резервација со членот (членот плус најмногу уште еден патник на една резервација).
  • Ексклузивни промоции : бидете известени за промотивните понуди само за членовите преку е-пошта пред другите и добијте пристап до дополнителни попусти.

Како функционира?

На пример: Двајца патници патуваат со големи кабински торби со повратен летКога ќе резервирате повратен билет за себе и својот сопатник и ќе се применат попустите за членство во клубот; веќе сте заштедиле повеќе отколку цената на годишната членарина! Колку повеќе патувате со Wizz Air, толку повеќе заштедувате со клубот!

Членарината за стандардно членство во WIZZ Discount Club е само 1999 MKD годишно

Групно членство

Ако обично патувате со група (на пример, со роднини или пријатели), овој вид членство е направено за Вас. Ова се погодностите што можете да ги користите:

  • Гарантиран минимален попуст од 630 MKD за секој лет за сите билети* од 1199 MKD во секое време во текот на членството. Имајте предвид дека, ако билетот чини помалку од 1199 MKD, нема гарантиран попуст.
  • Заштеда од MKD 300 за секоја голема кабинска торба и чекиран багаж купени преку интернет
  • Моментален пристап до попустите: билетите и надоместите за багаж со попуст се достапни за резервирање веднаш откако ќе се зачлените во Клубот.
  • Групни попусти: заштедете уште повеќе кога патувате заедно со роднини и пријатели! Попустите важат и за резервациите на сопатниците ако се резервираат заедно со членот (до пет сопатници по резервација, плус членот, најмногу шест патници по резервација).
  • Ексклузивни промоции: бидете известени за промотивните понуди само за членовите преку е-пошта пред другите и добијте пристап до дополнителни попусти.

Како функционира?

На пример: семејство од 4 лица патува со 2 чекирани торби на повратен лет.Кога ќе резервирате повратен билет за себе и своите роднини или пријатели и ќе се применат попустите за членство во клубот; веќе сте заштедиле повеќе отколку цената на годишната членарина! Колку повеќе патувате со Wizz Air, толку повеќе заштедувате со клубот!

Членарината за Групно членство во WIZZ Discount Club е само 3399 MKD годишно

По плаќањето, ќе имате моментален пристап до цените за членовите на клубот и за надоместите за багаж со попуст преку интернет за своите резервации. За да се зачлените во Клубот и да почнете да штедите - Регистрирајте се веднаш!

Веќе сте член на WIZZ Discount Club, но би сакале да надградите за да добиете повеќе погодности од WIZZ Discount Club со стандардно или групно членство?
Не грижете се, можете да надградите на стандардно или групно членство во секое време додека Ви важи членството плаќајќи ја разликата, ако ја има, на членарината. Можете да надградите од стандардно во групно членство плаќајќи ја разликата меѓу членарините. Надградбата на членството не го продолжува неговото траење. Не е достапно пониско членство.

Важна информација:

Цените на билетите и надоместите за багаж преку интернет на WIZZ Discount Club важат за придружните патници само кога и членот на клубот е патник на резервацијата. Бројот седишта по наведената цена за Wizz Discount Club зависи од достапноста.
Попустите за багажот не може да се искористат за резервации направени пред зачленувањето.
Kога резервирате билет во друга валута, сумата може да е различна поради промените на валутните курсеви.

Годишната членарина за WIZZ Discount Club е достапна тука

КАКО ДА КУПИТЕ ЧЛЕНСТВО ВО WIZZ DISCOUNT CLUB И ДА ДОБИЕТЕ ПРИСТАП ДО НАМАЛЕНИТЕ ЦЕНИ?

Во неколку лесни чекори:

1. Изберете ги летовите што сакате да ги резервирате.

2. Кликнете на копчето „Зачлени се во клубот“ за да ја додадете годишната членарина за Wizz Discount Club на резервацијата. Ако не се прикаже копчето „Зачлени се во клубот“ автоматски, кликнете на иконата Информации до цената Wizz Discount Club за избраниот лет.

3. Довршете ја резервацијата со пополнување на информациите за контакт и со завршување на плаќањето за резервацијата и на членарината. Вашето членство во Wizz Discount Club ќе се активира во траење од една година сметано од денот на купувањето.

4. Секогаш кога ќе сакате да резервирате со снижените клупски цени, најавете се на својот профил „myWIZZ“ со својата адреса за е-пошта и лозинката. По најавата, ќе можете да ги видите информациите за сметката, како последните резервации или датумот на завршување на членството во Wizz Discount Club .

Не заборавајте да се регистрирате за специјалните понуди на WIZZ на почетната страница за да добивате информации за специјалните промотивни понуди за членовите!

За да ги прочитате одредбите и условите на Wizz Discount Club , кликнете овде.

* Достапни се попусти на сите билети од MKD 1199. Во цените се вклучени даноците, административната такса, неопционалните трошоци и една мала кабинска торба (42x32x25 см).

Сте се зачлениле во WIZZ Discount Club пред 14 октомври 2014?

Ако сте купиле членство пред 14 октомври 2014, можете да ги прочитате Одредбите и условите што важата за Вашето членство тука.

Ако сакате да ги користите погодностите на стандардното или групното членство опишани погоре, може да го смените своето моментално членство во стандардно без дополнителни трошоци или да го надградите во групно членство при следното резервирање.  

Имајте предвид, ако го смените моменталното членство купено пред 14 октомври 2014 во стандардно или групно членство, по промената ќе важат само одредбите и условите на односното (стандардно или групно) членство. Барањето за промена не може да се повлече. Промената на членството не го продолжува неговото траење.
Попустите за багажот не може да се искористат за резервации направени пред надградувањето во стандардно или групно членство.