Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

Wizz Flight Info

Купувајќи ја нашата услуга Wizz Flight Info ќе добивате ажурирани информации за состојбата на Вашиот лет директно на Вашиот паметен телефон и по е-пошта во Вашето приемно сандаче.

Оваа услуга ќе ви прати општа порака дента на поаѓањето со детали за летот. Друга порака ќе Ви биде пратена неколку часа пред летот дури и ако нема промени во времето на летот. Може да добиете и повеќе пораки ако има последователни ажурирања на состојбата на летот.

Имајте предвид дека промените на распоредот се пријавуваат во интервали од 5 минути и нема да бидете известени за доцнења на поаѓањето од 10 минути или помалку.

Не заборавајте дека треба да ги преземете апликациите WIZZ на својот паметен телефон, да се најавите на својата сметка Wizz барем еднаш од апликациите WIZZ и да го прифатите барањето за известувања push за да ги добивате пораките за состојбата на летот директно на телефонот.