Дозволувам колачиња

Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

Поставки за колачињата

Ако не сакате да примате одредени видови колачиња на wizzair.com, можете да ги исклучите на оваа страница. Нашата Политика за колачињата можете да ја прочитате тука.

Видови колачиња што ги користи сајтот на Wizz Air

1. Строго неопходни колачиња

Овие колачиња се строго неопхдни за да можете да се движите по сајтот и да ги користите функциите што сте ги побареле при резервирањето (како користење на сметката WIZZ).
Кликнете тука за повеќе информации

2. Функционални колачињаОвие колачиња ја подобруваат функционалноста на сајтот со чување на преференците. Функционалните колачиња снимаат информации за изборите што сте ги направиле (како корисничкото име и јазикот) и овозможуваат да Ви обезбедиме полични функции.
Кликнете тука за повеќе информации

3. Колачиња за перформанситеОвие колачиња се користат за внатрешни цели за да ни .помогнат да ја подобриме изведбата на сајтот, за подобро корисничко искуство Информациите дадени од колачињата се анонимни и ни помагаат да разбереме како нашите посетители ги користат сајтовите на Wizz Air, па да можеме да подобриме како Ви ги претставуваме содржините.
Кликнете тука за повеќе информации

4. Интернетски рекламни колачиња поврзани со однесувањетоОвие колачиња се користат да го прилагодат рекламирањето според корисникот. Намената на овие колачиња е да се распознае какво рекламирање може да биде најрелевантно за Вас, врз основа на подрачјата што ги разгледувате на нашите сајтови и Вашата гео-локација според ИП-адресата.
Кликнете тука за повеќе информации