Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

WIZZ Сметка

Што е WIZZ сметка?

WIZZ Сметката е флексибилно и ефикасно средство за нашите корисници да имаат салдо на пари со Wizz Air и да го користат салдото на нивната сметка за резервации на Wizz Air. Доколку ја користите Wizz Сметката може да го пратите плаќањето на сметката, направените резервации, да ги обновите вашите лични податоци и да добиете придобивки од други функции. Wizz Сметката може да се користи само за плаќање на летови и други услуги раководени и обезбедени од ДОО Wizz Air Унгарија (код на авиокомпанија W6).

Како да отворите WIZZ Сметка?

Доколку се регистрирате на wizzair.com, WIZZ Сметката автоматски се отвора со салдо 0.

Сѐ уште не сте регистрирани?

Може да се регистрирате тука или контактирајте со Повикувачкиот центар.

За повеќе детали прочитајте ги условите.

Како да ставите пари на WIZZ Сметката?

WIZZ Сметката може да се дополни или преку услугата за дополнување WIZZ Сметка (опишана подолу) или со претворање на поените заработени со Wizz Кредитна картичка со здружено спонзорство (како што е Wizz Erste здружената банковна картичка во Унгарија). Забележете дека салдото на Wizz Сметката надополнето со поени конвертирани од Wizz Кредитна картичка со здружено спонзорство може да има рок на траење, согласно вашиот договор со издавачот на картичката.

Дополнување на WIZZ Сметка

Дополнувањето на WIZZ Сметка ви овозможува паричен кредит на вашата WIZZ Сметка и посебно е насочено кон честите корисници на летови. Вашето салдо може да го користите за резервирање кое било седиште како и за бројни помошни услуги со Wizz Air, вклучувајќи ги и промотивните седишта. Износот на салдото на WIZZ Сметката кредитирана преку дополнување на WIZZ Сметка нема датум на истекување. Ако претходно сте ставиле кредит на својот WIZZ Account што истекол, напишете приговор преку нашиот формулар за да ви се врати сумата чие важење истекло.

По регистрирањето со wizzair.com добивате десетцифрен број на WIZZ сметка.

За да ставите пари на својата WIZZ Сметка повикајте го нашиот Повикувачки центар

Кои се придобивките од WIZZ Сметката?

  • комбинирано: салдото на WIZZ Сметката може да се употреби за резервирање промотивни седишта, а на тој начин се комбинираат попустите,
  • дополнување: може да ја дополните вашата WIZZ Сметка во секое време,
  • целосно употреблива: доколку останатиот износ е недоволен за резервирање седиште, разликата може да се доплати со користење кредитна картичка,
  • практичност: резервирањето и плаќањето со вашиот кредит и проверката на салдото може да се направи преку wizzair.com како и преку повикувачкиот центар (дополнувањето преку интернет наскоро ќе биде достапно).