Информации и услуги

Истражете ги Вашите можности за патување

Лесно организирајте го целиот Ваш одмор

Промоција

Понуди за евтини летови**

**За летови пред 29 октомври 2017: Цена на билет во еден правец што опфаќа даноци, административни и други задолжителни такси и мала кабинска торба (макс.: 42x32x25 cm). Големите кабински торби и секое парче пријавен багаж се подложни на дополнителни такси.  Цената важи само за резервации направени на wizzair.com,  апликацијата за мобилни уреди на WIZZ или преку нашиот Центар за поддршка. Бројот на седиштата по најавената цена е ограничен.

За летови oд 29 октомври 2017: Цените на нашите еднонасочни летови опфаќаат такси, административни и други задолжителни давачки, како и цената на Вашиот рачен багаж (55x40x23 cm, макс. 10 kg).Cекое парче пријавен багаж се подложни на дополнителни такси.  Цената важи само за резервации направени на wizzair.com,  апликацијата за мобилни уреди на WIZZ или преку нашиот Центар за поддршка. Бројот на седиштата по најавената цена е ограничен.

Понуди од партнери

Во движење сте?

Резервирање евтин авионски билет на Wizz Air никогаш не било толку лесно како со БЕСПЛАТНАТА апликација за мобилни уреди.

   

Не пропуштајте добра зделка

Претплатете се на нашиот билтен и први дознавајте за нови маршрути и специјални понуди.
Претплатете се