WIZZ Flex

Информации и услуги

Wizz Air

Информации и услуги

WIZZ Flex

Летајте каде што треба и кога треба! WIZZ Flex Ви овозможува променување на датумот, времето и маршрутата на Вашиот лет на интернет, колку пати сакате за само 10 евра по лет и по патник. 

Како функционира?

Променете го летот со WIZZ Flex:

  • 3 часа пред закажаното време на поаѓање ако сѐ уште не сте се пријавиле
  • 4 часа пред закажаното време на поаѓање ако веќе сте се пријавиле 

Променувањето ќе биде бесплатна; треба да се плати само разликата во цените на билетот или разликата во таксите за багаж. Услугата не важи за променување на името на патникот или за променување групни резервации.

Како се доаѓа до WIZZ Flex?

WIZZ Flex може да купите за сите нови резервации на лет со едно кликнување. Едноставно додајте ја опцијата WIZZ Flex при процесот на резервирање и толку. За да купите откако ќе резервирате, најавете се и одете на страницата со преглед на Вашиот лет за да додадете WIZZ Flex!