Privilege Pass

Информации и услуги

Wizz Air

Информации и услуги

Privilege Pass

privilege_seat_selection

ИЗБИРАЊЕ СЕДИШТЕ

заедно со седиштата со дополнителен простор за нозете и седиштата во првиот ред

privilege_small_personal_item

МАЛ ЛИЧЕН ПРЕДМЕТ

40x30x18 cm

privilege_priority_boarding

ПРИОРИТЕТНО ВЛЕГУВАЊЕ ВО АВИОНОТ

влезете први во авионот

privilege_large_cabin_bag

ГОЛЕМА КАБИНСКА ТОРБА

за секој лет во текот на една година

Вашата годишна пропусница за патување без стрес!

  • избирање седиште
  • приоритетно влегување, плус еден дополнителен мал личен предмет во авионот
  • голема кабинска торба
  • годишно членство за само [privilege-pass location=AllNotShown]

 

Купете веднаш

Без стрес

Јасно ни е дека лицата кои патуваат за бизнис, како и оние кои често летаат, најмногу ги интересира леснотија и удобност. Сакаме да Ве превеземе од точка А до точка Б со што е можно помалку нервози за патувањето да Ви биде убаво и пријатно за да стигнете на својата дестинација освежени и опуштени.

Штедење време

Насно ни е дека времето е пари. Со WIZZ Privilege Pass, веќе не мора да трчате за да ги добиете најдобрите седишта, да чекате во долги редици за влегување во авионот или да се грижите за ограничувањата на багажот. Едноставно влезете во авионот и продолжете си со денот.

Како се купува

Многу е лесно да се регистрирате за WIZZ Privilege Pass. Едноставно наведете ги Вашите детали и купете Privilege Pass, со важност за една година!

Хармоники

Патниците со Privilege Pass не може да надградат од бесплатна голема кабинска торба на пријавен багаж.

Членството не е достапно за деца на возраст под 14 години.

Вашата Privilege Pass не може да се пренесе на друго лице. Ако откриете неовластено користење на Вашата Privilege Pass, веднаш известете го Wizz Air. 

За повеќе информации, прочитајте ги Правилата и условите на Privilege Pass!