Градски водичи

Информации и услуги

Wizz Air

Информации и услуги

Градски водичи

Kutaisi

Kutaisi
Wizz Air, the largest low fare - low cost airline in Central and Eastern Europe, flies to and from Kutaisi airport and offers cheap flights to Bulgaria, Cyprus, Germany, Greece, Hungary, Italy, Lithuania, Poland. Our hotel and car rentalproviders have a wide selection of cheap hotels and car rental to make your trip complete.
 

Аеродром Кутаиси (KUT)

http://kutaisiairport.com/

Превоз

Аеродромот е оддалечен 4 km од центарот на Кутаиси.

Резервирањето полн пакет на изнајмување автомобил за одмор или службено патување не може да биде полесно со нашиот партнер, rentalcars.com!
Изнајмување автомобил за само 8 евра дневно.

Резервирајте автомобил веднаш!

Сместување

Резервирајте преку нашиот партнер Booking.com и добијте 5% попуст

Резервирајте хотел веднаш!