Градски водичи

Информации и услуги

Wizz Air

Информации и услуги

Градски водичи

Dortmund

Dortmund
Wizz Air, the largest low fare - low cost airline in Central and Eastern Europe, flies to and from Dortmund airport and offers cheap flights to Bosnia, Bulgaria, Georgia, Hungary, Latvia, Lithuania, Macedonia, Poland, Romania, Serbia and Ukraine. Your flight ticket can be complemented with travelservices such as our WIZZ Taxi service to make your trip more comfortable. Our hotel and car rental providers have a wide selection of cheap hotels and car rental to make your trip complete.
 
    

Аеродром Дортмунд (DTM)

http://www.dortmund-airport.com/

Превоз

Центарот на Дортмунд е лесно пристапен преку B1 (Westfalendamm). Растојанието изнесува 13 километри. Потребни се околу 20 минути со автомобил.

Резервирањето полн пакет на изнајмување автомобил за одмор или службено патување не може да биде полесно со нашиот партнер, rentalcars.com!
Изнајмување автомобил за само 8 евра дневно.

Резервирајте автомобил веднаш!

Сместување

Резервирајте преку нашиот партнер Booking.com и добијте 5% попуст

Резервирајте хотел веднаш!