Градски водичи

Информации и услуги

Wizz Air

Информации и услуги

Градски водичи

Baku

Baku
Wizz Air, the largest low fare - low cost airline in Central and Eastern Europe, flies to and from Baku airport and offers cheap flights to Hungary. Our hotel and car rental providers have a wide selection of cheap hotels and car rental to make your trip complete.
 
    

Аеродром Баку (GYD)

http://www.airport.az

Превоз

Аеродромот во Азербејџан се наоѓа 20 km од главниот град Баку.

Резервирањето полн пакет на изнајмување автомобил за одмор или службено патување не може да биде полесно со нашиот партнер, rentalcars.com!
Изнајмување автомобил за само 8 евра дневно.

Резервирајте автомобил веднаш!

Сместување

Резервирајте преку нашиот партнер Booking.com и добијте 5% попуст

Резервирајте хотел веднаш!