Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

Verona

VeronaWizz Air Flights

Wizz Air, the largest low fare - low cost airline in Central and Eastern Europe, flies to and from Verona airport and offers cheap flights Romania. Our hotel and car rental providers, WIZZ Hotels and WIZZ Cars, have a wide selection of cheap hotels and car rental to make your trip complete.

Accommodation

Whatever you are looking for, from a small family hotel to a luxury five star hotel, WIZZ Hotels offers highly competitive hotel rates in both cities and regional destinations.

Getting to and from the airport

By bus

For information about getting to and from the airport by public transport, please consult the airport's access information web page.

By car

WIZZ Cars

Arranging your rental car with WIZZ Cars, with an all inclusive package, for a holiday or business trip couldn't be easier!

Useful links

Airport

Travel services