Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

 • PILOT RECRUITMENT – DIRECT ENTRY CAPTAINS

  Wizz Air currently has positions open for both Type rated and Non Type rated captains. Please click on either of the following links to apply:

  Captain type-rated

  Captain non type-rated

  PILOT RECRUITMENT – DIRECT ENTRY CAPTAINS RAPID COMMAND COURSE

  Wizz Air currently has positions open for both Type rated and Non Type rated captains. Please click on either of the following links to apply:

  Captain Rapid Command type-rated

  Captain Rapid Command non type-rated

  PILOT RECRUITMENT – FIRST OFFICERS

  Wizz Air currently has positions open for both Type rated and Non Type rated First Officers.

  EXPERIENCED PILOT

  First Officer (A320 type-rated)

  First Officer (non type-rated)

  CADET LEVEL FIRST OFFICER PILOT

  Cadet (A320 type-rated)

  Cadet (non type-rated)

  WIZZ AIR CADET PILOT PROGRAM

  Wizz Air has a partnership agreement with two quality Flight Training organization for the provision of cadet pilots to the airline.
  Please click on either of the following links to find the details:

  CEFA – CENTRAL EUROPEAN FLIGHT ACADEMY

  CTC WINGS offers several routes to the Wizz Air flight deck.
  For aspiring pilots with little or no flight experience, the sponsored CTC WINGS Integrated ATPL will take you on a fantastic airline pilot training journey through our next generation Crew Training Centres in the UK and NZ or USA – and straight to the right-hand seat of the iconic Wizz Air A320 aircraft as a First Officer, flying routes throughout Europe.
  For those with some flying experience we offer a choice of two routes to the Wizz Air flight deck: the CTC WINGS Fast-Track routes in partnership with Wizz Air will accelerate you to an airline pilot career with one of Europe’s leading airlines – in as little as 25 weeks.
  Discover more:CTC WINGS