Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Резервирањето со Повикувачкиот центар на Wizz Air е лесно и едноставно. Повикајте го нашиот посветен Wizz Air тим во вашата област за да зборувате со еден од нашите агенти за резервации. Кликнете тука за да дознаете повеќе за Таксите на повикувачкиот центар.

Ако повикот Ви е во врска со постојна резервација, имајте ги бројот за потврда, деталите за патниците, рутата и датумот на летот при рака затоа што може да се потребни за да Ви помогнеме побрзо. 

Повикувачкиот центар на Wizz Air е достапен преку броевите по првокласна цена. Првокласните броеви може да се повикаат само во земјата. Пристапот до броевите по првокласна цена може да е блокиран за определени линии. Доколку се сомневате повикајте го вашиот давател на услуга.

Земја на потекло на повикот

Телефонски број

Цена/минута

Азербејџан ‎+448712210069 0.10 GBP (фунти)**
Белгија 090388929 1.25 EUR *
Босна +387 552 33990 Локални тарифи
Бугарија 090063022 0.96 BGN *
Хрватска 060550205 3.49 HRK *
Кипар ‎+448714234223 0.10 GBP (фунти)**
Република Чешка 900140940 14 CZK *
Обединетите Арапски Емирати ‎+448712210068 0.10 GBP (фунти)**
Египет ‎+448718943385 0.10 GBP (фунти)**
Финска 060015777 0.71 EUR*
Франција 0899190037 0.34 EUR*
Грузија ‎+448718943387 0.10 GBP (фунти)**
Германија 09001204021 1.60 EUR *
Грција ‎+448712210076 0.10 GBP (фунти)**
Унгарија 0690181181 230 HUF *
Израел 97237630911 Локални тарифи
Италија 8958953322 0.96 EUR *
Латвија 90200942 0.60 EUR *
Литванија ‎+448717811096 0.10 GBP (фунти)**
Македонија 059030440 35.40 MKD *
Малта ‎+35627781241 Локални тарифи
Молдавија ‎+448718943386 0.10 GBP (фунти)**
Холандија 09007770009 0.90 EUR *
Норвешка 82050511 0.6 NOK *
Полска 703603993 4.25 PLN *
Португалија 707500071 0.10 EUR *
Романија 0903760160 2.68 RON *
Русија ‎+74999186127 Локални тарифи
Србија 0900220227 60 RSD *
Словачка 0900205101 0.60 EUR *
Словенија 090100185 1.05 EUR *
Шпанија 807444041 1.20 EUR (од фиксна линија); 1.58 EUR (од мобилен)
Шведска 09001003310 10 SEK *
Швајцарија 0900000410 0.75 CHF *
Турција ‎+448714234212 0.10 GBP (фунти)**
Обединетото Кралство 09072920102 0.92 GBP *
Украина ‎(44)2064888 Локални тарифи

* Повиците од мобилен телефон може да се наплатат по повисока цена.

** плус цена за меѓународни повици и мрежни дополнителни трошоци.

ОДНОСИ СО КЛИЕНТИТЕ

Доколку треба директно да контактирате со нас, исполнете го и поднесете го следниот образец: барања.

Доколку имате прашања во врска со специфична резервација или доколку Вашето прашање е од итна природа, контактирајте со нашиот Повикувачки центар.

Можно е да се потребни 30 дена да се одговори на вашата е-порака. Ако вашето барање е итно, препорачуваме да контактирате со нашиот Повикувачки центар.

GROUP DESK

За сите прашања во врска со групните резервации, контактирајте со Group Desk.

Работно време: Понеделник - петок 10:00-18:00 CET

Group Desk може да се добие на телефонските броеви во табелата погоре.