Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Резервирањето со Повикувачкиот центар на Wizz Air е лесно и едноставно. Повикајте го нашиот посветен Wizz Air тим во вашата област за да зборувате со еден од нашите агенти за резервации. Кликнете тука за да дознаете повеќе за Таксите на повикувачкиот центар.

Ако повикот Ви е во врска со постојна резервација, имајте ги бројот за потврда, деталите за патниците, рутата и датумот на летот при рака затоа што може да се потребни за да Ви помогнеме побрзо. 

Повикувачкиот центар на Wizz Air е достапен преку броевите по првокласна цена. Првокласните броеви може да се повикаат само во земјата. Пристапот до броевите по првокласна цена може да е блокиран за определени линии. Доколку се сомневате повикајте го вашиот давател на услуга.

Ве молам изберете земја:

Земја на потекло на повикот

Телефонски број

Цена/минута

Азербејџан +3616777501 international
Белгија 0903 15 005 1.25 EUR *
Босна-Telecom RS 094 573600 1.211 BAM
Босна-BH Telekom 094 250436 1.615 BAM
Босна-HT Mostar 094 841221 1.23 BAM
Бугарија 0900 639 49 1.2 BGN *
Хрватска 060 5020 22 3.49 HRK, 4,78 HRK mobile
Кипар 90019009 (фунти)fixed: 1,523 EUR ; mobile: 1,607 EUR
Република Чешка 900 140 809 14 CZK *
Данска 90 11 11 14 2.50 DKK *
Обединетите Арапски Емирати +3616777507 international**
Египет +3616777503 international **
Финска 0600 19 053 0.71 EUR*
Франција 0899 860 729 0.80 EUR*
Грузија 0706 777 483 domestic
Германија-German calls 0900 19040441 1.99 EUR *
Германија-English calls 0900 19040442 1.99 EUR *
Германија-За повици одговорени на романски 0900 19040444 1.99 EUR *
Германија - За повици одговорени на полски 0900 19040443 1.99 EUR *
Грција 9011 400 693 Fixed: 1.48 EUR ; Mobile: 1.57 EUR
Унгарија 06 90 900 555 250 HUF *
Израел 01535227861979 4 ILS /min
Италија 895 895 4416 Fixed: 0.12/call + 1.22 EUR/min
Латвија 902 00 953 0.86 EUR *
Литванија 890094000 1.45 EUR
Македонија 0590 3 02 21 35.40 MKD *
Малта 2778 1054 domestic
Молдавија +3616777506 international **
Холандија 09003637385 0.90 EUR *
Норвешка 820 59032 0.6 NOK *
Полска 703703003 4.92 PLN *
Португалија 707 500 209 Fixed: 0,1 EUR / min Mobile: 0,25 EUR /min
Романија 0903 760 105 0.62 EUR
Русија 8 499 500 56 76 domestic
Србија 0900 232 321 60 RSD *
Словачка 0900 20 50 50 0.60 EUR *
Словенија 090 100 206 1.29 EUR
Шпанија 807 403 359 1.21 EUR (од фиксна линија); 1.57 EUR (од мобилен)
Шпанија-Каталонија 937 370 069 домашни повик
Шведска 0900 111 2029 10 SEK *
Швајцарија 0900 000 178 0.78 CHF *
Турција 0850 390 1948 domestic
Обединетото Кралство 0911 752 2257 1.1 GBP *
Украина +380 89 320 25 33 domestic

* Повиците од мобилен телефон може да се наплатат по повисока цена.

** плус цена за меѓународни повици и мрежни дополнителни трошоци.

*** ЛИТВАНИЈА:Имајте предвид дека бројот е достапен само од фиксни и припејд мобилни телефони .

ОДНОСИ СО КЛИЕНТИТЕ

Доколку треба директно да контактирате со нас, исполнете го и поднесете го следниот образец: барања.

Доколку имате прашања во врска со специфична резервација или доколку Вашето прашање е од итна природа, контактирајте со нашиот Повикувачки центар.

Можно е да се потребни 30 дена да се одговори на вашата е-порака. Ако вашето барање е итно, препорачуваме да контактирате со нашиот Повикувачки центар.

GROUP DESK

За сите прашања во врска со групните резервации, контактирајте со Group Desk.

Работно време: Понеделник - петок 10:00-18:00 CET

Group Desk може да се добие на телефонските броеви во табелата погоре.