Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПАТНИЦИТЕ ШТО ИМААТ РЕЗЕРВИРАНО ЗА НАРУШЕНИ ЛЕТОВИ

Искрено се извинуваме за непријатностите предизвикани од неодамнешното откажување на Вашиот лет. Видете го деталниот список подолу за да проверите дали Вашиот лет навистина е откажан. Ако е, најавете се на профилот myWizz (горе десно), отворете ја својата резервација и ќе можете да резервирате повторно преку интернет бесплатно.

Ако веќе не сакате да патувате, ја откажуваме Вашата резервација и ги враќаме парите за вкупната цена платена за откажаниот лет и, ако важи, секоторот за враќање.

Поднесете го овој формулар за да побарате поврат на средствата.

нарушени летови

 • W6 7734

  Хамбург Лубек (LBC)

  22.11.2015
  09:05

  Скопје (SKP)

  22.11.2015
  11:40
 • W6 3090

  Basel-Mulhouse-Freiburg (BSL)

  20.11.2015
  15:15

  Букурешт (OTP)

  20.11.2015
  18:40
 • W6 2218

  Birmingham (BHX)

  17.11.2015
  18:55

  Будимпешта (BUD)

  17.11.2015
  22:30
 • W6 3558

  Венеција Тревизо (TSF)

  10.11.2015
  13:15

  Темишвар (TSR)

  10.11.2015
  15:40
 • W6 7873

  Дебречен (DEB)

  08.11.2015
  18:00

  Милано Бергамо (BGY)

  08.11.2015
  19:45
 • W6 3551

  Темишвар (TSR)

  07.11.2015
  06:55

  Милано Бергамо (BGY)

  07.11.2015
  07:40
 • W6 3711

  Тиргу Муреш (TGM)

  07.11.2015
  11:20

  Дортмунд (DTM)

  07.11.2015
  12:40
 • W6 3796

  Милано Бергамо (BGY)

  07.11.2015
  08:25

  Chisinau (KIV)

  07.11.2015
  11:50
 • W6 4281

  Тузла (Босна) (TZL)

  07.11.2015
  06:20

  Стокхолм Скевсте (NYO)

  07.11.2015
  09:05
 • W6 4282

  Стокхолм Скевсте (NYO)

  07.11.2015
  09:35

  Тузла (Босна) (TZL)

  07.11.2015
  12:10
 • W6 7851

  Дебречен (DEB)

  07.11.2015
  11:40

  Лондон Латон (LTN)

  07.11.2015
  13:25
 • W6 1915

  Познањ (POZ)

  04.11.2015
  18:55

  Донкастер/Шефилд (DSA)

  04.11.2015
  20:05
 • W6 1815

  Вроцлав (WRO)

  31.10.2015
  16:55

  Донкастер/Шефилд (DSA)

  31.10.2015
  18:10
 • W6 1816

  Донкастер/Шефилд (DSA)

  31.10.2015
  18:40

  Вроцлав (WRO)

  31.10.2015
  21:45
 • W6 1871

  Вроцлав (WRO)

  31.10.2015
  10:15

  Стокхолм Скевсте (NYO)

  31.10.2015
  12:00