Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

Евтини летови од Украина

Евтини Киев Жуљани летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Киев Жуљани летови до Келн, Германија.

Евтини Киев Жуљани летови до Дортмунд, Германија.

Евтини Киев Жуљани летови до Меминген (Минхен Запад), Германија.

Евтини Киев Жуљани летови до Хамбург Лубек, Германија.

Евтини Киев Жуљани летови до Барселона Хирона, Шпанија.

Евтини Киев Жуљани летови до Валенсија, Шпанија.

Евтини Киев Жуљани летови до Катовице, Полска.

Евтини Киев Жуљани летови до Кутаиси (Грузија), Грузија.

Евтини Киев Жуљани летови до Ларнака (Кипар), Кипар.

Евтини Киев Жуљани летови до Лондон Латон, Обединето Кралство.

Евтини Киев Жуљани летови до Неапол, Италија.

Евтини Лвов летови до Неапол, Италија.

Евтини Лвов летови до Милано Бергамо, Италија.

Евтини Лвов летови до Венеција Тревизо, Италија.

Евтини Киев Жуљани летови до Moscow Terminal B, Русија.

Евтини Киев Жуљани летови до Вилнус, Литванија.

Прикажаните цени се според последните пребарувања на клиентите. Цена за во една насока заедно со даноците, неопционалните трошоци и административната такса. За секое парче чекиран багаж се плаќа дополнително. Бројот на седишта со наведената цена е ограничен.