Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

Евтини летови од Шведска

Евтини Gothenburg Landvetter летови до Белград, Србија.

Евтини Гетеборг летови до Белград, Србија.

Евтини Малме летови до Белград, Србија.

Евтини Стокхолм Скевсте летови до Белград, Србија.

Евтини Малме летови до Nis, Србија.

Евтини Gothenburg Landvetter летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Гетеборг летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Малме летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Стокхолм Скевсте летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Малме летови до Дебречен, Унгарија.

Евтини Gothenburg Landvetter летови до Гдањск, Полска.

Евтини Гетеборг летови до Гдањск, Полска.

Евтини Малме летови до Гдањск, Полска.

Евтини Стокхолм Скевсте летови до Гдањск, Полска.

Евтини Gothenburg Landvetter летови до Варшава Шопен, Полска.

Евтини Малме летови до Варшава Шопен, Полска.

Евтини Стокхолм Скевсте летови до Варшава Шопен, Полска.

Евтини Малме летови до Катовице, Полска.

Евтини Стокхолм Скевсте летови до Катовице, Полска.

Евтини Малме летови до Познањ, Полска.

Евтини Стокхолм Скевсте летови до Познањ, Полска.

Евтини Стокхолм Скевсте летови до Lublin, Полска.

Евтини Стокхолм Скевсте летови до Вроцлав, Полска.

Евтини Gothenburg Landvetter летови до Скопје, Македонија.

Евтини Малме летови до Скопје, Македонија.

Евтини Стокхолм Скевсте летови до Скопје, Македонија.

Евтини Gothenburg Landvetter летови до Тузла (Босна), Босна и Херцеговина.

Евтини Малме летови до Тузла (Босна), Босна и Херцеговина.

Евтини Стокхолм Скевсте летови до Тузла (Босна), Босна и Херцеговина.

Евтини Малме летови до Клуж Напока, Романија.

Евтини Малме летови до Букурешт , Романија.

Евтини Стокхолм Скевсте летови до Букурешт , Романија.

Евтини Малме летови до Софија, Бугарија.

Евтини Малме летови до Вилнус, Литванија.

Евтини Стокхолм Скевсте летови до Вилнус, Литванија.

Прикажаните цени се според последните пребарувања на клиентите. Цена за во една насока заедно со даноците, неопционалните трошоци и административната такса. За секое парче чекиран багаж се плаќа дополнително. Бројот на седишта со наведената цена е ограничен.