Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

Евтини летови од Норвешка

Евтини Алесунд летови до Гдањск, Полска.

Евтини Берген летови до Гдањск, Полска.

Евтини Хаугезунд летови до Гдањск, Полска.

Евтини Ставангер летови до Гдањск, Полска.

Евтини Трондхајм летови до Гдањск, Полска.

Евтини Осло Сандефјорд Торп летови до Гдањск, Полска.

Евтини Kristiansand летови до Гдањск, Полска.

Евтини Молде летови до Гдањск, Полска.

Евтини Берген летови до Катовице, Полска.

Евтини Ставангер летови до Катовице, Полска.

Евтини Осло Сандефјорд Торп летови до Катовице, Полска.

Евтини Берген летови до Шчечин, Полска.

Евтини Ставангер летови до Шчечин, Полска.

Евтини Осло Сандефјорд Торп летови до Шчечин, Полска.

Евтини Берген летови до Варшава Шопен, Полска.

Евтини Ставангер летови до Варшава Шопен, Полска.

Евтини Осло Сандефјорд Торп летови до Варшава Шопен, Полска.

Евтини Осло Сандефјорд Торп летови до Lublin, Полска.

Евтини Осло Сандефјорд Торп летови до Познањ, Полска.

Евтини Осло Сандефјорд Торп летови до Вроцлав, Полска.

Евтини Алесунд летови до Вилнус, Литванија.

Евтини Берген летови до Вилнус, Литванија.

Евтини Ставангер летови до Вилнус, Литванија.

Евтини Осло Сандефјорд Торп летови до Вилнус, Литванија.

Евтини Берген летови до Рига, Летонија.

Евтини Ставангер летови до Рига, Летонија.

Евтини Осло Сандефјорд Торп летови до Рига, Летонија.

Евтини Осло Сандефјорд Торп летови до Букурешт , Романија.

Евтини Осло Сандефјорд Торп летови до Скопје, Македонија.

Евтини Осло Сандефјорд Торп летови до Софија, Бугарија.

Евтини Осло Сандефјорд Торп летови до Тузла (Босна), Босна и Херцеговина.

Прикажаните цени се според последните пребарувања на клиентите. Цена за во една насока заедно со даноците, неопционалните трошоци и административната такса. За секое парче чекиран багаж се плаќа дополнително. Бројот на седишта со наведената цена е ограничен.