Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

Евтини летови од Италија

Евтини Алгеро (Сардинија) летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Болоња летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Бари летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Catania (Sicily) летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Рим Фјумичино летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Milan Malpensa летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Неапол летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Милано Бергамо летови до Дебречен, Унгарија.

Евтини Алгеро (Сардинија) летови до Катовице, Полска.

Евтини Милано Бергамо летови до Катовице, Полска.

Евтини Болоња летови до Катовице, Полска.

Евтини Рим Фјумичино летови до Катовице, Полска.

Евтини Неапол летови до Катовице, Полска.

Евтини Рим Кјампино летови до Катовице, Полска.

Евтини Алгеро (Сардинија) летови до Варшава Шопен, Полска.

Евтини Милано Бергамо летови до Варшава Шопен, Полска.

Евтини Бари летови до Варшава Шопен, Полска.

Евтини Catania (Sicily) летови до Варшава Шопен, Полска.

Евтини Рим Фјумичино летови до Варшава Шопен, Полска.

Евтини Рим Кјампино летови до Варшава Шопен, Полска.

Евтини Торино летови до Варшава Шопен, Полска.

Евтини Верона летови до Варшава Шопен, Полска.

Евтини Милано Бергамо летови до Гдањск, Полска.

Евтини Рим Фјумичино летови до Гдањск, Полска.

Евтини Милано Бергамо летови до Познањ, Полска.

Евтини Алгеро (Сардинија) летови до Букурешт , Романија.

Евтини Милано Бергамо летови до Букурешт , Романија.

Евтини Болоња летови до Букурешт , Романија.

Евтини Бари летови до Букурешт , Романија.

Евтини Catania (Sicily) летови до Букурешт , Романија.

Евтини Milan Malpensa летови до Букурешт , Романија.

Евтини Неапол летови до Букурешт , Романија.

Евтини Рим Кјампино летови до Букурешт , Романија.

Евтини Венеција Тревизо летови до Букурешт , Романија.

Евтини Перуџа летови до Букурешт , Романија.

Евтини Пиза (Тоскана) летови до Букурешт , Романија.

Евтини Pescara летови до Букурешт , Романија.

Евтини Торино летови до Букурешт , Романија.

Евтини Верона летови до Букурешт , Романија.

Евтини Милано Бергамо летови до Арад, Романија.

Евтини Милано Бергамо летови до Клуж Напока, Романија.

Евтини Болоња летови до Клуж Напока, Романија.

Евтини Бари летови до Клуж Напока, Романија.

Евтини Рим Кјампино летови до Клуж Напока, Романија.

Евтини Венеција Тревизо летови до Клуж Напока, Романија.

Евтини Милано Бергамо летови до Крајова (Романија), Романија.

Евтини Болоња летови до Крајова (Романија), Романија.

Евтини Рим Кјампино летови до Крајова (Романија), Романија.

Евтини Милано Бергамо летови до Iasi, Романија.

Евтини Болоња летови до Iasi, Романија.

Евтини Catania (Sicily) летови до Iasi, Романија.

Евтини Рим Кјампино летови до Iasi, Романија.

Евтини Венеција Тревизо летови до Iasi, Романија.

Евтини Милано Бергамо летови до Тиргу Муреш, Романија.

Евтини Рим Кјампино летови до Тиргу Муреш, Романија.

Евтини Милано Бергамо летови до Темишвар, Романија.

Евтини Болоња летови до Темишвар, Романија.

Евтини Бари летови до Темишвар, Романија.

Евтини Рим Фјумичино летови до Темишвар, Романија.

Евтини Рим Кјампино летови до Темишвар, Романија.

Евтини Венеција Тревизо летови до Темишвар, Романија.

Евтини Торино летови до Темишвар, Романија.

Евтини Милано Бергамо летови до Chisinau, Молдавија.

Евтини Болоња летови до Chisinau, Молдавија.

Евтини Рим Фјумичино летови до Chisinau, Молдавија.

Евтини Рим Кјампино летови до Chisinau, Молдавија.

Евтини Венеција Тревизо летови до Chisinau, Молдавија.

Евтини Милано Бергамо летови до Kosice, Словачка.

Евтини Милано Бергамо летови до Прага, Чешка.

Евтини Бари летови до Прага, Чешка.

Евтини Рим Фјумичино летови до Прага, Чешка.

Евтини Неапол летови до Прага, Чешка.

Евтини Рим Кјампино летови до Прага, Чешка.

Евтини Венеција Тревизо летови до Прага, Чешка.

Евтини Милано Бергамо летови до Скопје, Македонија.

Евтини Венеција Тревизо летови до Скопје, Македонија.

Евтини Милано Бергамо летови до Софија, Бугарија.

Евтини Болоња летови до Софија, Бугарија.

Евтини Бари летови до Софија, Бугарија.

Евтини Рим Фјумичино летови до Софија, Бугарија.

Евтини Неапол летови до Софија, Бугарија.

Евтини Рим Кјампино летови до Софија, Бугарија.

Евтини Милано Бергамо летови до Вилнус, Литванија.

Евтини Рим Фјумичино летови до Вилнус, Литванија.

Прикажаните цени се според последните пребарувања на клиентите. Цена за во една насока заедно со даноците, неопционалните трошоци и административната такса. За секое парче чекиран багаж се плаќа дополнително. Бројот на седишта со наведената цена е ограничен.