Дозволувам колачиња

Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

myWizz
myWizz
Пријавување
ДОДАЈ БАГАЖ
Најди резервации

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

Евтини летови од Шпанија

Евтини Лансароте (Канарски Острови) летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Малага летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Аликанте летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Фуертевентура (Канарски Острови) летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Ибица летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Мадрид летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Палма де Мајорка летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Тенерифе (Канарски Острови) летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Лансароте (Канарски Острови) летови до Катовице, Полска.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Катовице, Полска.

Евтини Тенерифе (Канарски Острови) летови до Катовице, Полска.

Евтини Аликанте летови до Варшава Шопен, Полска.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Варшава Шопен, Полска.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Гдањск, Полска.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Познањ, Полска.

Евтини Малага летови до Клуж-Напока, Романија.

Евтини Аликанте летови до Клуж-Напока, Романија.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Клуж-Напока, Романија.

Евтини Мадрид летови до Клуж-Напока, Романија.

Евтини Палма де Мајорка летови до Клуж-Напока, Романија.

Евтини Валенсија летови до Клуж-Напока, Романија.

Евтини Сарагоса летови до Клуж-Напока, Романија.

Евтини Малага летови до Букурешт Х. Коанда, Романија.

Евтини Аликанте летови до Букурешт Х. Коанда, Романија.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Букурешт Х. Коанда, Романија.

Евтини Мадрид летови до Букурешт Х. Коанда, Романија.

Евтини Тенерифе (Канарски Острови) летови до Букурешт Х. Коанда, Романија.

Евтини Валенсија летови до Букурешт Х. Коанда, Романија.

Евтини Сарагоса летови до Букурешт Х. Коанда, Романија.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Крајова (Романија), Романија.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Темишвар, Романија.

Евтини Мадрид летови до Темишвар, Романија.

Евтини Валенсија летови до Темишвар, Романија.

Евтини Мадрид летови до Сибиу, Романија.

Евтини Мадрид летови до Тиргу Муреш, Романија.

Евтини Аликанте летови до Софија , Бугарија.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Софија , Бугарија.

Евтини Мадрид летови до Софија , Бугарија.

Евтини Валенсија летови до Софија , Бугарија.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Рига, Летонија.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Скопје, Македонија.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Вилнус, Литванија.

Прикажаните цени се според последните пребарувања на клиентите. Цена за во една насока заедно со даноците, неопционалните трошоци и административната такса. За секое парче чекиран багаж се плаќа дополнително. Бројот на седишта со наведената цена е ограничен.