Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

WIZZ ЗА ПОРОДИЦЕ

Ми у компанији WIZZ Air се бринемо за целу породицу тако да свако ужива у лету.

Знамо да путовање са малом децом може бити прави изазов. Имајући то у виду, саставили смо неке корисне савете за летење са млађима и обезбедили избор породичних услуга.

Наравно, за било какву помоћ током лета можете се увек ослонити на особље наше љубазне кабинске посаде које ће максимално потрудити да цела породица ужива у лету.

WIZZ УСЛУГЕ

Погледајте неке од наших сјајних услуга које нудимо:

  • Као породица, можете доста уштедети уз WIZZ Discount Clubчланство. Ако путујете са породицом или пријатељима, можете уштедети и више него обично. Разлог је у томе што се попусти на понуду не односе само на вас, већ на целу групу. Свако ко путује у оквиру исте резервације као члан (до 9 особа) може искористити велике попусте.
  • Ако нисте сигурни у вези са датумима путовања или очекујете промене у плановима, додајте WIZZ Flex који ће вам омогућити да промените датум, време и руту лета и до 3 часа пре поласка.
  • Прочитајте рецензије гостију о избору породичних хотела да бисте нашли смештај који вам одговара и који има најбоље оцене.
  • Резервишите изнајмљивање аутомобила по одличним ценама уз нашег партнера за изнајмљивање аутомобила
  • Испробајте Приоритетно укрцавање WIZZ Xpress да бисте били међу првима при укрцавању у авион и седели заједно са својом породицом.
  • Прелистајте странице WIZZ бара и омогућите својој деци пиће или ужину током лета. Купите играчке у бутику или купите WIZZ сувенир.

За све најновије посебне понуде слободно се обратите кабинској посади.