Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

Wizz Discount Club

O WIZZ DISCOUNT CLUB-У

Постаните члан клуба WIZZ Xclusive за само 29,99 ЕУР и уштедите 10 ЕУР по лету, по особи*!

*за све летове који прелазе цену од 12,50 ЕУР, осим за летове које организује Wizz Air Украјина.
Код летова које организује Wizz Air Украјина, попусти важе на све карте чија цена прелази 50 ЕУР. Максималан износ попуста на карте чија је цена до 50 ЕУР је 20%. Цене карата на летовима које организује Wizz Air Украјина укључују таксе, обавезне накнаде и један комад великог ручног пртљага, али не укључују трошкове резервације.

Учланите се у клуб и одмах искористите његове предности:

  • Гарантован попустoд 10 € по лету у једном правцу за све цене* више од 12.5 €, у било ком периоду током једногодишњег чланства.
  • Тренутни приступ попустима: резервације летова по сниженим ценама доступне су одмах после активације чланства.
  • Породични попусти: уштедите још више када путујете заједно са породицом или пријатељима! Попусти такође важе за сапутнике члана клуба (који путују у истој резервацији са чланом, са ограничењем до 9 особа).
  • Ексклузивне промоције: информишите се о промотивним понудама само за чланове путем мејла пре осталих и добијте додатне попусте.

*Цена: укључујући таксе, неопционалне трошкове и једну малу кабинску торбу (42 x 32 x 25 cm), али искључујући aдминистративна такса.

Како то функционише?

Пример попуста са чланством у Wizz Discount Club

Регуларне/Достуне цене*

Цена карте**

Цена карте** са Wizz Discount Club -ом

Ваша уштеда

Цене* изнад €12.5

€29.99

€37.99

€27.99

€10.00

€19.99

€27.99

€17.99

€10.00

€14.99

€22.99

€12.99

€10.00

Цене* испод €12.5

€9.99

€17.99

€12.99

€5.00

€4.99

€12.99

€12.99

-

€0.99

€8.99

€8.99

-

*Цена: укључујући таксе, неопционалне трошкове и једну малу кабинску торбу (42 x 32 x 25 cm), али искључујући aдминистративна такса.
**Цена карте: укључујући таксе, неопционалне трошкове, једну малу кабинску торбу (42 x 32 x 25 cm) и максималну aдминистративна такса.

Већ кад резервишете путовање за вашу породицу или пријатеље, можете да уштедите више од цене годишње чланарине. Што више путујете са Wizz Air-ом, више штедите са клубом!

Напомена: приликом резервације лета у другој валути, износи се могу разликовати због осцилација девизног курса.

Годишња чланарина за Wizz Discount Club : 29,99 €.

Да бисте видели цену чланарине за Wizz Discount Club у вашој локалној валути, кликните овде.

После плаћања, добићете тренутни приступ ценама за чланове клуба. Да активирате ваше чланство и почнете да штедите – пријавите се сада!

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ:

Wizz Discount Club цене примењују се за сапутнике само ако је члан клуба један од путника у резервацији и ако резервација не укључује више од 10 путника (укључујући члана клуба и децу али искључујући бебе). Ако члан клуба не путује у истој резервацији, снижене цене нису доступне за друге путнике. Број места по назначеној Wizz Discount Club цени зависи од расположивости.

КАКО ДА КУПИТЕ ЧЛАНАРИНУ У WIZZ DISCOUNT CLUB И ДА ДОБИЈЕТЕ ПРИСТУП СНИЖЕНИМ ЦЕНАМА?

Молимо вас, следите ове лаке кораке:

1. Одаберите летове које желите да резервишете.

2. Кликните на дугме “Придружите се клубу” да бисте додали цену чланарине у Wizz Discount Club вашој резервацији. Ако се дугме “Придружите се клубу” не појави аутоматски, молимо вас кликните на иконицу Информације, поред Wizz Discount Club цене за одабрани лет.

3. Завршите резервацију тако што ћете унети контакт податке и извршити уплату. Ваше чланство у Wizz Discount Club ће бити активирано за период од годину дана почев од дана куповине.

4. Сваки пут када желите да резервишете лет по сниженим клупским ценама, молимо вас, пријавите се на ваш “myWIZZ” профил уз помоћ ваше електронске адресе и лозинке. После пријављивања, моћи ћете да видите информације о вашем рачуну као што су ваше последње резервације или датум истека чланарине у Wizz Discount Club .

И не заборавите да се упишете за билтен WIZZ Newsletter на почетној страници како бисте добијали обавештења о промоцијама!

Да бисте прочитали условеWizz Discount Club -а кликните овде. .