Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

WIZZ Privilege Pass

Услуга WIZZ Privilege Pass је програм годишњег чланства који вам омогућава да на најбољи начин искористите путовање са нама. Постаните члан уз годишњу чланарину од 446 lei и уживајте у великим погодностима које услуга нуди током целог периода чланства без икаквих трошкова. Јасно нам је да су за пословне путнике и оне који често лете најважнији лакоћа и удобност тако да уз услугу WIZZ Privilege Pass више не морате да чекате при укрцавању или бринете о ограничењу пртљага. Једноставно се укрцајте и наставите са својим дневним активностима.

Ова услуга обухвата:

  • услугу приоритетног укрцавања Wizz Xpress
    Будите међу првим путницима који ће бити прозвани и ући у авион, обезбедите брз процес укрцавања.
  • Велику кабинску торбу бесплатно
    Више не морате да бринете о ограничењима кабинског пртљага! Омогућавамо вам уношење велике кабинске торбе бесплатно на сваком лету, тако да можете једноставно да се укрцате и кренете! У кабину можете да унесете пртљаг димензија 56x45x25cm без накнаде.

Можете да користите већ купљену услугу WIZZ Privilege Pass за резервације које сте извршили пре куповине услуге WIZZ Privilege Pass, у случају оних летова који још нису искоришћени. Да бисте за постојеће резервације искористили предности услуге WIZZ Privilege Pass морате тим резервацијама да доделите чланство у овој услузи путем опције „додај услугу“ у одељку „моје резервације“, „резервације“ или „чекирање“.

Не заборавите да у сваком тренутку можете да промените категорију услуге приоритетног укрцавања WIZZ Xpress, било у услугу WIZZ Reserved Seat било у услугу додатног простора за ноге WIZZ XXLong Extra Legroom тако што ћете уплатити разлику у цени. Опција промене зависи од доступности ових производа.

Имајте на уму да носиоци Wizz Privilege Pass-а не могу да надограде своју бесплатну велику кабинску торбу у чекирану торбу.

Ако сте члан, можете да купите и пакете WIZZ Premium и WIZZ Premium Plus по нижој цени, јер су велика кабинска торба и услуга приоритетног укрцавања WIZZ Xpress већ укључени у ваш WIZZ Privilege Pass.

Напомена:

  • Чланство није на располагању деци узраста до 14 година.
  • WIZZ Privilege Pass не важи на летовима којима управља компанија Wizz Air Ukraine Airlines LLC.
  • Услуга WIZZ Privilege Pass није преносива; није могуће променити име члана за дату услугу WIZZ Privilege Pass. Чланови су у обавези да моментално обавесте компанију WIZZ Air уколико дознају за било који случај неовлашћеног коришћења своје услуге WIZZ Privilege Pass.

Ако бисте желели да прочитате услове и одредбе, молимо кликните овде !