Колачићи на интернет сајту Wizz Air-а

Колачиће користимо како бисмо вам пружили најбоље искуство навигације на нашем сајту. Уколико наставите да претражујете сајт компаније Wizz Air без промене подешавања за колачиће, претпоставићемо да пристајете да примате све колачиће на сајту компаније Wizz Air. У сваком тренутку можете променити подешавања за колачиће. Више информација можете наћи у нашим Правилима о колачићима.

Wizz Air

Wizz AirWizz

Унесите своје корисничко име (имејл адреса). Шаљемо нову лозинку на вашу регистровану имејл адресу.


Региструјте се

Ваша годишња пропусница за путовање без компликација

  • Неограничен број приоритетних укрцавања
  • Велику кабинску торбу бесплатно
  • Годишња чланарина само 99€.
КУПИТЕ САДА

Зато што ценимо ваше поверење

Wizz Air цени ваше поверење. Верујемо да начин на који путујете игра важну улогу, не само у томе како ћете се осећати до краја дана, већ и у вашој укупној добробити.

Јасно нам је да су за пословне путнике и оне који често лете најважнији лакоћа и удобност и то је разлог зашто смо увели услугу WIZZ Privilege Pass.

Желимо да вас превеземо од тачке А до тачке Б без компликација

Желимо да вас превеземо од тачке А до тачке Б са што мање компликација, да бисмо осигурали да ваш пут прође глатко и пријатно и да стигнете на одредиште освежени и опуштени.

Зато вам за годишњу накнаду од само 11 880 РСД услуга WIZZ Privilege Pass омогућава неограничен број приоритетних укрцавања и опцију уношења више пртљага, тј. велике кабинске торбе бесплатно на сваком лету.

Не заборавите да у сваком тренутку можете да промените категорију услуге приоритетног укрцавања WIZZ Xpress, било у услугу WIZZ Reserved Seat било у услугу додатног простора за ноге WIZZ XXLong Extra Legroom тако што ћете уплатити разлику у цени. Опција промене зависи од доступности ових производа.

Боље од тога не може.

Нема више беспотребног чекања.

Wizz Air зна да је ваше време новац.

Уз услугу WIZZ Privilege Pass више нећете морати да губите време у чекању нити да бринете о ограничењима за пртљаг. Једноставно се укрцајте и наставите са својим дневним активностима.

Путовање авионом по мери човека.

Нема више беспотребног чекања. Стигните на одредиште без компликација.

Ништа лакше

Процес регистрације за услугу WIZZ Privilege Pass је једноставан. Само кликните овде, региструјте се одмах и дозволите нам да се побринемо за остало.

Након куповања Privilege Pass, ово годишње чланство ће вам бити активирано на Wizz рачуну. Погодности Wizz Privilege Pass-а ће се додавати аутоматски на будућим резервацијама. За претходне, још неостварене резервације, треба да активирате ове погодности преку „Додајте услуге“ након што се најавите и изаберете односне резервације.