Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПАТНИЦИТЕ ШТО ПАТУВААТ ДО И ОД ГЕТЕБОРГ

Имајте предвид дека поради технички зафати на градскиот аеродром Гетеборг (GSE) сите летови на Wizz Air ќе се одвиваат преку аеродромот Гетеборг Ландветер (GOT) до 31 јануари 2015 г. Летовите ќе се одвиваат според првичниот распоред и треба да бидете на аеродромот Гетеборг Ландветер (GOT) 2 часа пред закажаното време на поаѓање.

Длабоко се извинуваме за евентуалните непријатности предизвикани од привременото затворање на градскиот аеродром Гетеборг (GSE) и Ви благодариме за разбирањето.