Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПАТНИЦИТЕ ШТО ИМААТ РЕЗЕРВИРАНО ЗА НАРУШЕНИ ЛЕТОВИ

Искрено се извинуваме за непријатностите предизвикани од неодамнешното откажување на Вашиот лет. Видете го деталниот список подолу за да проверите дали Вашиот лет навистина е откажан. Ако е, најавете се на профилот myWizz (горе десно), отворете ја својата резервација и ќе можете да резервирате повторно преку интернет бесплатно.

Ако веќе не сакате да патувате, ја откажуваме Вашата резервација и ги враќаме парите за вкупната цена платена за откажаниот лет и, ако важи, секоторот за враќање.

Поднесете го овој формулар за да побарате поврат на средствата.

нарушени летови

 • W6 1751

  Гдањск (GDN)

  11.09.2014
  06:15

  Турку (Финска) (TKU)

  11.09.2014
  08:40
 • W6 1752

  Турку (Финска) (TKU)

  11.09.2014
  09:10

  Гдањск (GDN)

  11.09.2014
  09:35
 • W6 2208

  Лондон Латон (LTN)

  08.09.2014
  17:25

  Будимпешта (BUD)

  08.09.2014
  20:55
 • W6 6001

  Лондон Латон (LTN)

  08.09.2014
  16:40

  Киев Жуљани (IEV)

  08.09.2014
  21:55
 • W6 3151

  Букурешт (OTP)

  06.09.2014
  11:40

  Catania (Sicily) (CTA)

  06.09.2014
  13:00
 • W6 3152

  Catania (Sicily) (CTA)

  06.09.2014
  13:35

  Букурешт (OTP)

  06.09.2014
  16:45
 • W6 1015

  Катовице (KTW)

  01.09.2014
  19:45

  Донкастер/Шефилд (DSA)

  01.09.2014
  21:05