Колачиња за сајтот на Wizz Air

Користиме колачиња за да бидеме сигурни дека ќе имате најдобро доживување на нашиот сајт. Ако продолжите да го разгледувате сајтот на Wizz Air без да ги смените поставките за колачињата, ќе претпоставиме дека се согласувате да ги примате сите колачиња од сајтот на Wizz Air. Можете да ги смените поставките за колачињата во секое време. Повеќе информации има во Политиката за колачињата.

Wizz Air

Wizz AirWizz

Внесете го корисничкото име (адреса на е-пошта). Новата лозинка ја испративме на вашата регистрирана адреса на е-пошта.


Регистрирај

Евтини летови од Шпанија

Евтини Малага летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Аликанте летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Мадрид летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Палма де Мајорка летови до Будимпешта, Унгарија.

Евтини Малага летови до Букурешт , Романија.

Евтини Аликанте летови до Букурешт , Романија.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Букурешт , Романија.

Евтини Мадрид летови до Букурешт , Романија.

Евтини Палма де Мајорка летови до Букурешт , Романија.

Евтини Валенсија летови до Букурешт , Романија.

Евтини Сарагоса летови до Букурешт , Романија.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Клуж Напока, Романија.

Евтини Мадрид летови до Клуж Напока, Романија.

Евтини Палма де Мајорка летови до Клуж Напока, Романија.

Евтини Валенсија летови до Клуж Напока, Романија.

Евтини Сарагоса летови до Клуж Напока, Романија.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Крајова, Романија.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Темишвар, Романија.

Евтини Мадрид летови до Темишвар, Романија.

Евтини Валенсија летови до Темишвар, Романија.

Евтини Мадрид летови до Тиргу Муреш, Романија.

Евтини Аликанте летови до Варшава Шопен, Полска.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Варшава Шопен, Полска.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Гдањск, Полска.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Катовице, Полска.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Познањ, Полска.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Рига, Летонија.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Софија, Бугарија.

Евтини Мадрид летови до Софија, Бугарија.

Евтини Валенсија летови до Софија, Бугарија.

Евтини Барселона Ел Прат летови до Вилнус, Литванија.

Евтини Валенсија летови до Киев Жуљани, Украина.

Евтини Барселона Хирона летови до Киев Жуљани, Украина.

Прикажаните цени се според последните пребарувања на клиентите. Цена за во една насока заедно со даноците, неопционалните трошоци и административната такса. За секое парче чекиран багаж се плаќа дополнително. Бројот на седишта со наведената цена е ограничен.