Sīkfaili Wizz Air tīmekļa vietnē

Mēs izmantojam sīkfailus, lai nodrošinātu jums vislabāko pieredzi mūsu tīmekļa vietnē. Ja turpināsiet pārlūkot WizzAir vietni, nemainot savus sīkfailu iestatījumus, mēs pieņemsim, ka esat ar mieru saņemt visus WizzAir vietnes sīkfailus. Jūs varat jebkurā laikā mainīt savus sīkfailu iestatījumus. Plašāku informāciju var atrast sadaļā Sīkfailu lietošanas noteikumi.

WizzAir

Wizz AirWizz

Ievadiet savu lietotājvārdu (e-pasta adresi). Mēs nosūtīsim jaunu paroli uz jūsu reģistrēto e-pasta adresi.


Reģistrēt

PRIVĀTUMA POLITIKA

1. Paskaidrojums

Wizz Air Hungary Airlines Ltd. (“WAH”) un/vai Wizz Air Ukraine Airlines LLC (“WAU”) pievērš īpašu uzmanību datu aizsardzībai. WAH un WAU veiktā datu apstrāde atbilst attiecīgajiem Ungārijas vai — ja attiecināms — Ukrainas datu aizsardzības likumiem un notiek saskaņā ar šo Politiku. WAH ir reģistrēts Ungārijas Datu un informācijas brīvības aizsardzības valsts iestādes reģistrā ar reģistrācijas numuru 01001.


2. Mūsu prasītā informācija un jūsu datu izmantošana


2.1 Informācija.

Lai apstrādātu jūsu rezervāciju un nodrošinātu gaisa pārvadājumu pakalpojumu un visas saistītās darbības (piem., rēķinu izrakstīšanu, grāmatvedības uzskaiti, drošības noteikumu ievērošanu, muitas kontroli utt.), mums ir nepieciešami zināmi personas dati. Mēs apkopojam informāciju, kuru sniedzat, veicot rezervāciju (tostarp jūsu vārdu, adresi, tālruņa numuru, e-pasta adresi, kredītkartes vai bankas kartes numuru un informāciju par īpašu aprūpi) vai meklējot biļetes vai citus produktus un pakalpojumus mūsu vietnē vai citās no tās pieejamajās vietnēs.

2.2 Jūsu datu izmantošana.

Mēs izmantojam jūsu informāciju savu pakalpojumu nodrošināšanai. Jūsu dati tiks lietoti galvenokārt jūsu prasību apmierināšanai. Jūsu dati var tikt lietoti un saglabāti šādiem mērķiem: grāmatvedības uzskaitei, rēķinu izrakstīšanai un auditam, kredītkartes vai citas maksājumu kartes verifikācijai un pārbaudes veikšanai krāpšanas novēršanai, imigrācijas un muitas kontrolei, drošības sistēmas pārbaudīšanai, uzturēšanai, uzlabošanai un attīstīšanai, veselības, administratīvajiem un tiesiskajiem mērķiem, statistiskajai un mārketinga analīzei. Mēs varam lietot jūsu datus arī tam, lai ar jums sazinātos administratīvu vai operacionālu iemeslu dēļ, piemēram, lidojuma izmaiņu gadījumā.

Mēs saglabājam jūsu laiku pa laikam norādītos datus, tostarp jūsu pirkumu vēsturi un datus, kurus mēs apkopojam, kad lietojat mūsu pakalpojumus un iekārtas.

2.3 Jūsu piekrišana.

Sniedzot mums savus personas datus, jūs apzinieties un tieši piekrītat tam, ka WAH/WAU (kā piemērojams) apstrādā jūsu personas datus saskaņā ar šo Politiku un attiecīgajiem likumiem un noteikumiem, tostarp arī tam, ka šos datus lieto WAH/WAU darbinieki un šie dati tiek pārsūtīti Ungārijas un Ukrainas teritorijā vai ārpus šo valstu robežām, kā te norādīts. Ja jums ir nepieciešama īpaša aprūpe un jūs lūdzat īpašu palīdzību, sniedzot informāciju par savu veselības stāvokli, jūs piekrītat šīs informācijas izmantošanai un piešķirat mums tiesības to lietot un šos datus pēc nepieciešamības pārsūtīt, lai mēs varētu nodrošināt šo pakalpojumu.

2.4 WAH veiktā jūsu datu apstrāde ir pamatota ar valdības dekrētu 25/1999 (II. 12.) un jūsu brīvprātīgu piekrišanu. WAU veiktā jūsu datu apstrāde ir pamatota ar Ukrainas likumu No. 2297-VI Par personas datu aizsardzību, kas datēts ar 2010. gada 1. jūniju, ņemot vērā tā grozījumus (kas izdarīti ar Likumu par personas datiem), un jūsu brīvprātīgu piekrišanu.

3. Atklāšana trešajām pusēm un datu apstrādātājiem

3.1 Jūsu datu atklāšana citām pusēm var būt nepieciešama jūsu pieprasīto produktu, pakalpojumu un informācijas nekavētai nodrošināšanai. Šiem un iepriekš minētajiem (skatiet “Jūsu datu izmantošana”) mērķiem mēs varam atļaut, lai jūsu informācijai piekļūst citas puses, kuras rīkojas mūsu labā kā mūsu datu apstrādātāji, sasniedzot šajā politikā norādītos mērķus vai citus jūsu apstiprinātos mērķus.

Līdz ar šo jūs esat informēts un tieši piekritis tam, ka WAU bez papildu paziņošanas par šādu atklāšanu veic jūsu datu atklāšanu šiem WAU piesaistītajiem datu apstrādātājiem: Wizz Air Hungary Airlines Ltd.; ContactCenter LTD (ТОВ «КонтактЦентр») un visiem tiem apkalpošanas uz zemes aģentiem, kuri sniedz pakalpojumus WAU. Ne WAH, ne WAU obligāti ievērojamo spēkā esošo tiesisko aktu atļautajā apmērā nav atbildīgs par nekādu kaitējumu, kas var rasties iepriekš minētās trešo pušu veiktās jūsu datu izmantošanas rezultātā.

Ja esat iegādājies savu WAH vai WAU biļeti, izmantojot WAH un WAU nolīgto biļešu pārdošanas un apkalpošanas uz zemes aģentu pakalpojumus, jūs automātiski piekrītat tam, ka jūsu datus apstrādā šīs puses kā (attiecīgi) WAH/WAU datu apstrādātāji.

3.2 Jūsu informācija var tikt nodota mūsu saistītajiem uzņēmumiem Eiropas Savienībā un ārpus Eiropas Savienības, un šie uzņēmumi var to izmantot. Sniedzot mums savus datus, jūs apzināties un piekrītat, ka mēs varam pārsūtīt jūsu personas datus mūsu saistītajiem uzņēmumiem.

3.3 Mēs varam nodot jūsu informāciju arī pārvaldības iestādēm vai izpildiestādēm pēc to pieprasījuma un tikai saskaņā ar spēkā esošo tiesību aktu prasībām.

3.4 Mūsu vietnē ir pieejami zināmi trešo pušu piedāvājumi. Ja nolemsiet pieņemt šādu trešo pušu piedāvājumu (tādu kā apdrošināšana, transfēra pakalpojumi, SMS apstiprinājuma ziņojuma nosūtīšana utt.), mēs nepieciešamajā apmērā atklāsim jūsu kontaktinformāciju, norēķinu informāciju un citu informāciju trešajai pusei, kura izteikusi šo piedāvājumu, un pasūtot šādus pakalpojumus jūs tieši piekrītat savu datu atklāšanai bez papildu paziņojuma. Pārsūtot jūsu personas datus, mēs pieliksim visas pūles, lai ievērotu piemērojamo tiesisko regulējumu, garantētu, ka to ievēro arī trešās puses, un saņemtu visas nepieciešamās atļaujas (ja tādas ir vajadzīgas).

3.5 Trešās puses, kuras sniedz pakalpojumus,

- piedāvājot apdrošināšanu: AIG Europe Limited Londonā (the AIG Building, 58 Fenchurch Street, London EC3M 4AB, United Kingdom) un uzņēmuma attiecīgās vietējās filiāles un sadarbības partneri (Beļģijas filiāle, Bulgārijas filiāle, Kipras filiāle, Čehijas Republikas filiāle, AIG Europe Limited sivuliike, Francijas filiāle, Grieķijas filiāle, Magyarországi Fióktelep, Īrijas filiāle, Rappresentanza Generale per l’Italia, AIG Europe Limited Netherlands, AIG Europe Limited (NUF), AIG Europe Limited Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Oddział w Polsce, AIG Europe Limited (Sucursal en España), AIG Europe Limited UK Filial i Sverige AIG Europe Limited Londra — Sucursala Bucuresti Cīrihes filiāle);

- piedāvājot transfēru: P-AIR Magyarország Kft. (1034 Budapest, Csillaghegyi street 19-21., Hungary, www.p-airbus.com)+

- piedāvājot zināma lidojuma rezervāciju, kā norādīts mūsu rezervācijas sistēmā: Travellink AB (Box 1108, SE 172 22 Sundbyberg, Sweden);

- piedāvājot SMS apstiprinājuma ziņojuma nosūtīšanu: 15below.com Ltd. (Lyndean House, 43-46 Queens Road, Brighton, BN1 3XB, UK, www.15below.com)

Trešo pušu pakalpojumus var reglamentēt arī to privātuma politikas. Lūdzu, pārskatiet šādas privātuma politikas tieši šo trešo pušu vietnēs, lai uzzinātu vairāk par to datu apstrādes praksi. Zināmos gadījumus, lai varētu saņemt attiecīgo pakalpojumu, ir jāpieņem gan mūsu, gan šādu trešo pušu noteikumi un nosacījumi.

4. Drošība

4.1 Mēs izmantojam jebkurus pamatotus tehniskos un drošības līdzekļus, lai nodrošinātu jūsu personas datu aizsardzību un drošu uzglabāšanu un jūsu personas datu aizsardzību no nesankcionētas piekļuves, izmantošanas un mainīšanas vai nesankcionētas dzēšanas. Mēs pievēršam īpašu uzmanību personas un finanšu datu drošai pārsūtīšanai. Šie dati tiek pārsūtīti no jūsu datora uz Wizz Air un/vai WAU rezervācijas serveri pa šifrētiem kanāliem, izmantojot modernu drošligzdu slāņa (SSL, Secure Socket Layer) tehnoloģiju.

4.2 Ja mēs pārsūtam datus uz kādu valsti ārpus Eiropas Savienības vai Ukrainas atbilstoši šai Politikai, mēs nevaram garantēt, ka šie dati tiks aizsargāti saskaņā ar ES vai Ukrainas likumdošanas aktiem un noteikumiem.

5. Jūsu personas datu lietošana mārketingam vai citiem mērķiem

5.1 Mēs mēģinām nodrošināt, lai mūsu vietne piedāvā apmeklētājiem to, ko viņi meklē. Mēģinot sasniegt šo mērķi, mēs varam izmantot jūsu datus analīzei, kvalitātes uzlabošanai, pakalpojuma attīstīšanai, vietnes snieguma uzlabošanai, mūsu reklāmas kampaņu panākumu novērtēšanai un mūsu pakalpojumu pielāgošanai atbilstoši jūsu vaicājumiem. Šiem mērķiem mēs varam pārsūtīt jūsu personu neidentificējošo informāciju, tostarp, bet neaprobežojoties ar, anonīmus demogrāfiskos datus, informāciju par uzvedību tiešsaistē attiecībā pret mūsu nolīgtajiem partneriem (piem., trešās puses pakalpojumu sniedzējiem, kas norādīti 3.5. punktā, vai bankām, kas izsniedz WIZZ zīmola kredītkartes/debetkartes, kuras piedāvā īpašas priekšrocības). Šādi dati netiks atklāti trešajām pusēm nekādā citā, kā tikai apkopotā, personu neidentificējošā veidā.

5.2 Abonējot biļetenus, jūs tieši piekrītat — zinot attiecīgo informāciju par datu apstrādi — saņemt tiešu mārketinga komunikāciju, tostarp Wizz Air/WAU vai mūsu nolīgto partneru (piem., banku, kas izsniedz WIZZ zīmola kredītkartes/debetkartes, kuras piedāvā īpašas priekšrocības) tiešā mārketinga vai īpašos piedāvājumus. Lai nosūtītu jums šādus tiešā mārketinga ziņojumus / īpašos piedāvājumus, mēs apstrādāsim šādus jūsu personas datus: vārdu un e-pasta adresi.

5.3 Šāda piekrišana ir brīvprātīga. Jūs varat jebkurā brīdī bez maksas atteikt abonēšanu, nenorādot nekādu iemeslu, izmantojot saiti http://wizzair.com/lv-LV/NewsletterUnsubscribe , saiti, kas norādīta katrā biļetenā, vai mainot preferences savā Wizz profilā.

6. Citi noteikumi

6.1 Ja esat reģistrējies mūsu vietnē, mēs pieņemam, kas esat ar mieru, ka mēs apstrādājam reģistrācijas procesa laikā norādītos jūsu datus un jums nebūs vēlreiz jānorāda savi dati citas rezervācijas veikšanas laikā.

6.2 Kad veiksiet rezervāciju, jums tiks piešķirts apstiprinājuma kods. Tas būs redzams apstiprinājuma e-pasta vēstulē, kuru saņemsiet pēc rezervācijas. Mēs iesakām rūpēties par šī apstiprinājuma koda konfidencialitāti. Šī apstiprinājuma koda atklāšana citām personām var ļaut viņām piekļūt jūsu rezervācijas datiem un maršrutam mūsu sistēmā.

6.3 Jūsu personas dati un starp jums un (attiecīgi) WAH vai WAU noslēgtie līgumi tiek turēti mūsu rezervācijas sistēmā. Ja vēlaties saņemt informāciju par pasažieru reģistrācijas ierakstiem vai jebkuriem (attiecīgi) WAH vai WAU saglabātajiem datiem, datu apstrādi un datu apstrādes iestādēm (ja tādas ir) vai vēlaties pieprasīt savu datu maiņu vai dzēšanu, lūdzu, sazinieties ar mums, izvēloties kategoriju “Vispārēji jautājumi/pieprasījumi par Privātuma politiku” vietnē http://wizzair.com/lv-LV/Claims .

6.4 Saistībā ar jebkuru datu apstrādi, uz kuru attiecas Ungārijas 2011. gada CXII likums Par informatīvo pašnoteikšanos un informācijas brīvību, jums ir nodrošinātas tālāk minētās tiesības un tiesiskās aizstāvības līdzekļi.

Jums ir tiesības pieprasīt informāciju par datu apstrādi un personas datu izlabošanu, izdzēšanu vai bloķēšanu. Ja piemērojamie likumdošanas akti to atļauj, varat arī iebilst pret datu apstrādi. Ja notiek neparedzētais un tiek pārkāptas ar personas datu aizsardzību saistītās tiesības, jūs varat vērsties Ungārijas Datu aizsardzības pārraudzības iestādē (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; tālrunis: +36-1+391-1400; telefakss: +36-1-391-1410; e-pasts: ugyfelszolgalat@naih.hu) vai kompetentajā tiesā. Detalizētas jūsu tiesības un tiesiskās aizstāvības līdzekļi ir norādīti 2011. gada CXII likuma Par informatīvo pašnoteikšanos un informācijas brīvību 13.-17. un 30. apakšnodaļā vai Datu aizsardzības likuma 8. pantā.

6.5 Saistībā ar jebkuru WAU veikto datu apstādi, uz kuru attiecas Personas datu aizsardzības likums, jūs varat vērsties Ukrainas Personas datu aizsardzības valsts dienestā (Державнa служба України з питань захисту персональних даних, 15 Maryny Raskovoi St. 02660 Kyiv, Ukraine; tālrunis: +38 044 5176800; fakss: +38 044 5176800; e-pasts: info@zpd.gov.ua) līdz 2013. gada 31. decembrim un no 2014. gada 1. janvāra — pie Ukrainas Parlamenta cilvēktiesību komisāra (Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, 21/8 Instytutska St., 01008 Kyiv, Ukraine; tālrunis: +38 044 253-75-89; e-pasts: hotline@ombudsman.gov.ua) vai kompetentajā tiesā.

6.6 Mēs apstrādāsim jūsu personas datus tik ilgi, cik ilgi tas nepieciešams iepriekš norādīto mērķu sasniegšanai, vai tik ilgi, cik tas ir noteikts attiecīgajos likumos.

6.7 Jūsu ērtībām un informācijai vietnē wizzair.com ir norādītas saites uz citām vietnēm. Lūdzu, ņemiet vērā, ka šo vietņu īpašnieki un darbības nodrošinātāji var būt citi uzņēmumi un organizācijas, kuriem ir atšķirīga drošības un privātuma politika. Ne WAH, ne WAU nevar kontrolēt un neuzņemas nekādu atbildību par nekādu informāciju, materiālu, produktiem un pakalpojumiem, kas ir šajās vietnēs vai tiek piedāvāti ar šo vietņu starpniecību.

6.8 Mūsu vietnes lietošanas laikā jūsu ierīces pārlūkprogrammā tiek saglabāti sīkfaili. Uzziniet vairāk par Wizz Air /WAU lietotajiem sīkfailiem, noklikšķinot šeit. Mēs saglabājam datus, kurus rezervācijas procesa laikā jūsu pārlūkprogramma un ierīce nosūta uz mūsu vietni. Mēs lietosim šos datus tikai apkopotā veidā statistikas nolūkā un mūsu piedāvātā pakalpojumu tālākai attīstīšanai.

6.9 Šī Privātuma politika ir spēkā no 2013. gada novembra.